Digitala utbildningar

Distansutbildning, one-to-one-möten och onlinekurs

Här hittar du alla våra utbildningar inom kommunikation, ledarskap och retorik som du kan gå helt digitalt. Antingen distansutbildningar som körs live via länk, individuell coachning via länk eller onlineutbildning som du genomför på egen hand när och var du vill.

bellacom-letter

Digitala utbildningar

Distansutbildning, one-to-one-möten och onlinekurs

Här hittar du alla våra utbildningar inom kommunikation, ledarskap och retorik som du kan gå helt digitalt. Antingen distansutbildningar som körs live via länk, individuell coachning via länk eller onlineutbildning som du genomför på egen hand när och var du vill.

Vässa din organisation i digitala möten

Att göra effektiva och engagerande digitala möten är både utmanande och kräver kunskap. Nu kan ni få en skräddarsydd utbildning med många värdefulla verktyg som verkligen vässar er att göra bättre digitala möten. Utbildningen kan antingen göras live eller också kan ni få den inspelad, som ni kan gå när ni vill och var ni vill.
Utbildningen kan hållas mellan en till flera olika tillfällen. 
Kontakta oss för offert: kontakt@bellacom.se

Att kommunicera och leda på distans

Välkommen till denna kurs där du får kontroll och säkerhet så att ditt sätt att agera och kommunicera verkligen når fram till dem du vill nå och uppfattas på det sätt du vill. Kursen körs i fem moduler och tar upp områdena:

  • Bli en trygg, säker och trovärdig mötesledare
  • Identifiera och hantera människor med deras olikheter
  • Bli riktigt tydlig med rätt budskap och framförande
  • Så är du närvarande på distans
  • Så säkrar du att din kommunikation når fram

Led digitala möten effektivt

Att leda ett möte online har sina speciella utmaningar vilket kan skapa osäkerhet och dåliga möten med usla resultat. Ge din organisation en egen kurs med Anna Bellman i grundläggande mötesteknik för effektiva digitala möten, där dina medarbetare får konkreta verktyg i hur ni skapar struktur, engagemang, involverar alla och kvitterar att alla har samma bild av mötet, och vem som är ansvarig för vad. 

Denna utbildning gör vi digitalt med den teknik ni använder där alla deltagare är med på länk via sina egna datorer. För chefsgrupper passar det bra att kombinera med konsten att leda på distans. Vanlig längd på utbildningen är 1,5 – 2 timmar.
Läs mer

Lär dig tala inför andra

Onlinekurs som du genomför på egen hand i din egen takt. 

Kurs i presentationsteknik där du får många verktyg i allt från hur du förbereder dig till hur du framför ditt budskap så att du blir vass och fängslande. I den här utbildningen får du bland annat lära dig hur du kan känna dig trygg och säker när du ska tala eller presentera. Du får tips på hur du gör ditt budskap tydligt och hur du kan använda din röst, kroppsspråk och känsla för att nå fram till just din publik. 

Utbildningen är online –  ladda ner och går var du vill och när du vill. 
Läs mer

Lär dig tala inför andra – med personlig coachning

Kombinera onlineutbildningen ”Lär dig tala inför andra” med personlig rådgivning på vad just du kan förstärka för att bli en ännu vassare talare – allt digitalt. Onlineutbildningen ger dig en grund i presentationsteknik där Anna Bellman är med som kursledare genom filmer, övningar och reflektioner. Den utbildningen kombinerar vi med tre tillfällen där du träffar Anna online via Zoom. Där får du fördjupa dig i olika delar som kommer att hjälpa dig att bli en ännu vassare talare – oavsett om du håller dina presentationer live eller digitalt.
Läs mer

"Anna Bellman levererade precis det vi tycker är så viktigt - proffsighet, närvaro, kunskap, energi och värme. Hon är också en trevlig och lyhörd person som det är mycket roligt och lätt att samarbeta med.” - Jean-Luc af Geijerstam - generaldirektör, Myndigheten för vård- och omsorgsanalys

- Jean-Luc af Geijerstam - generaldirektör, Myndigheten för vård- och omsorgsanalys

”Vi är verkligen glada, och uppfyllda, efter utbildningen i presentationsteknik. Det var en mycket givande och energirik dag. Det är sällan en utbildningsdag känns så kul hela vägen. Ingen tittade nånsin på klockan, tror jag. Anna är mycket proffsig, pedagogisk och karismatisk som utbildare. Full poäng!” - Helena Rönnmark - kommunikationschef Polarbrödgruppen

- Helena Rönnmark - kommunikationschef Polarbrödgruppen

Anna Bellman

© BellaCom Speaking Partner AB | Villkor