Utbildningar

Bli riktigt övertygande

Bli riktigt övertygande, oavsett om du ska leda ett möte, presentera en säljidé eller framföra en presentation. Utbildningen finns i olika former där du får användbara, inspirerande och konkreta tips på hur du kan stärka just dina styrkor och bli övertygande - på riktigt.

bellacom-letter

Utbildningar

Bli riktigt övertygande

Bli riktigt övertygande, oavsett om du ska leda ett möte, presentera en säljidé eller genomföra en stor presentation. Utbildningen ”Briljera när du ska presentera” finns i olika former där du får användbara, inspirerande och konkreta tips när det gäller presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Digitala utbildningar

Distansutbildning, one-to-one-möten och onlinekurs

Här hittar du alla våra utbildningar inom kommunikation, ledarskap och retorik som du kan gå helt digitalt. Antingen distansutbildningar som körs live via länk, individuell coachning via länk eller onlineutbildning som du genomför på egen hand när och var du vill.

Talarträning i grupp

Talarträning i grupp

Utvecklas med andra

Utbildningen får dig och din arbetsgrupp att utvecklas till de mest glimrande och övertygande versionerna av er själva. Ni får konkreta råd om framförande, budskap, manus, kroppsspråk, presentationsbilder och personlig framtoning. Ni lär er att presentera, visualisera och väcka rätt känslor hos dem ni möter. Så att ni blir riktigt övertygande. Utbildningen kan varieras från en inspirerande stund på en timme, till tre dagar.

Great speakers know their audience

Individuell talarträning

Så når du fram till din publik

Lyft dina styrkor, bli säker och trygg när du ska tala inför andra!

Det kan vara mycket värdefullt att få personlig rådgivning om du ska hålla en presentation eller allmänt vill lyfta dig flera steg som talare.

Intern moderator

Bli moderator

Lär dig leda samtal och möten

Ibland väljer organisationer att använda en intern medarbetare som moderator istället för att anlita någon professionell. Ett roligt, tidskrävande och ofta svårt uppdrag. Framför allt roligt!

Föreläsningar

Insights Discovery

Hur når vi fram till varandra?

Vi människor är olika – därför behöver vi kommunicera på ett sätt som sätter mottagaren i centrum. Insights Discovery är en pedagogisk modell i färger som beskriver olika grundpersonligheter. Om du lär känna de olika färgerna, som alla finns på din arbetsplats och i din vardag, blir du bättre på att kommunicera och nå andra.

"Anna Bellman levererade precis det vi tycker är så viktigt - proffsighet, närvaro, kunskap, energi och värme. Hon är också en trevlig och lyhörd person som det är mycket roligt och lätt att samarbeta med.” - Jean-Luc af Geijerstam - generaldirektör, Myndigheten för vård- och omsorgsanalys

- Jean-Luc af Geijerstam - generaldirektör, Myndigheten för vård- och omsorgsanalys

”Vi är verkligen glada, och uppfyllda, efter utbildningen i presentationsteknik. Det var en mycket givande och energirik dag. Det är sällan en utbildningsdag känns så kul hela vägen. Ingen tittade nånsin på klockan, tror jag. Anna är mycket proffsig, pedagogisk och karismatisk som utbildare. Full poäng!” - Helena Rönnmark - kommunikationschef Polarbrödgruppen

- Helena Rönnmark - kommunikationschef Polarbrödgruppen

bellacom-letter
playbutton

Se videon och hör Anna själv berätta

Anna Bellman

© BellaCom Speaking Partner AB | Villkor