Kontakt &
bokning

Boka Anna Bellman som moderator, föreläsare & talartränare

bellacom-letter

Kontakt & bokning

Boka Anna Bellman som moderator, föreläsare & talartränare

BellaCom Speaking Partner AB

E: kontakt@bellacom.se

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Genom att gå vidare godkänner du Bellacoms användarvillkor

”Annas förmåga att energiboosta är enastående! På ett inspirerande och engagerande sätt fick vi användbara och konkreta tips och verktyg hur vi kan förbättra våra digitala möten”.

Katharina Brugge - Region Skåne

”Med energi, ärlighet och lyhördhet gjorde Anna föreläsningen om digitala möten till en mycket givande stund. Vi fick inte bara med oss tips och råd för våra Zoom-möten, utan även inspiration och glädje!”

Sofie Åstedt Carlström - Kungliga Biblioteket

”Vi är riktigt nöjda och jag upplever att medvetenheten, precis som vi önskade, hamnade i fokus. Vi fick ta del av många godbitar som jag tror kommer att utveckla vårt sätt att hålla digitala möten och skapa intresse för det vi vill förmedla.”

Ylwa Glismann - Installatörsföretagen

"Wow Anna. Tusen tack för en fantastisk och inspirerande föreläsning. Du fick verkligen fart på deltagarna och diskussionerna fortsatte kvällen ut, grymt!”

Magnus Wemby - HR-direktör Advania

”Din härliga föreläsning satt 'mitt i prick'! Mycket kunskap och glädje som inspirerar till ännu bättre digital kommunikation var det samlade omdömet från gruppen.”

Mona Finnström - Fastigo

"Anna, du är fantastisk och såå bra att jobba med! Tusen tack för ett superproffsigt genomförande – som vanligt!”

Pia Lundgren - Svenskt Projektforum

"Anna Bellman levererade precis det vi tycker är så viktigt - proffsighet, närvaro, kunskap, energi och värme. Hon är också en trevlig och lyhörd person som det är mycket roligt och lätt att samarbeta med.”

Jean-Luc af Geijerstam - generaldirektör, Myndigheten för vård- och omsorgsanalys

”Anna är en mycket skicklig moderator. Påläst med förmåga att ställa skarpa frågor samtidigt som hon med värme och humor får alla som står på scenen att känna sig trygga. Anna har förmåga att skapa fin kontakt med talare och publik och bidrar med massor av energi.”

Elisabeth Sahlin - kommunikationsstrateg SKB

"Anna är ett proffs ut i fingerspetsarna. Påläst, alert, lagom vass, charmig, naturlig och trovärdig. Vi är glada och stolta över att ha haft Sveriges bästa moderator på scenen under vårt event och hon bidrog till att det blev en stor succé"

Therese Sinter - Marknadschef, Sogeti

bellacom-letter

Föreläsningar

För bättre kommunikation

Många föreläsningar ger välbehövlig men ofta kortvarig inspiration. Annas föreläsningar har som ambition att ge både inspiration och konkreta tips som kan bidra till förändring på längre sikt.

Utbildningar

Övertyga med övertygelse

Bli riktigt övertygande, oavsett om du ska leda ett möte, presentera en säljidé eller genomföra en stor presentation. Utbildningen ”Briljera när du ska presentera” finns i olika former där du får användbara, inspirerande och konkreta tips när det gäller presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Moderator

Programledare & moderator

Lyft konferensen ytterligare en nivå med rätt moderator, debattledare eller konferencier. Med humor, värme och skarpa frågor blir mötet ett tillfälle där människor engageras, fascineras och berörs.

Anna Bellman

© BellaCom Speaking Partner AB | Villkor