bellacom-letter

30 mars 2020 - Kommunikation

Känns det FÖR tråkigt att köra digitalt?

Ställ inte in. Ställ om. Jag erkänner. Jag är en av alla entusiastiska evangelister som de senaste dagarna och veckorna propagerat för att människor och organisationer ska bli mer digitala. Jag har hållit kurser online för hur verksamheter kan hålla mer effektiva möten online, med superbra tips på hur man på riktigt lyckas digitalt. Många är positiva, vissa är försiktigt optimistiska, andra är osäkra… Och så finns det de som är negativa och tycker att det är FÖR tråkigt att köra digitalt. 

Jag har flera bra tips på hur du kan göra för att ändra den inställningen. Se min korta film. Se den! För om du inte bara gör som jag säger, utan också lägger ner din vilja i det, så kommer du att ha så mycket trevligare under dina digitala möten framåt. Jag lovar. 

Och missa inte mitt sista tips: Ta av dig mysbyxorna och klä på dig ordentligt! Det funkar, även om du bara har telefonmöten. 

Anna Bellman

© BellaCom Speaking Partner AB | Villkor