Bli den bästa versionen av dig själv

Ska du hålla ett möte, säljpitch eller stor dragning? Eller ska du leda en konferens som intern moderator?
Bli den bästa versionen av dig själv och övertyga när det gäller.

Utbildning i grupp

Utbildningen ”Briljera när du ska presentera” hjälper dig att utvecklas till den mest glimrande och övertygande versionen av dig själv. Du får konkreta och användbara råd om framförande, budskap, manus, kroppsspråk, presentationsbilder och personlig framtoning så att du verkligen lär dig presentera, visualisera och väcka rätt känslor hos dem du möter.

Utbildningen hålls som skräddarsydd utbildning för företag och organisationer. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett upplägg som passar er och det ni vill uppnå.

Enskild talarträning

När du ska hålla en presentation är det värdefullt att få personlig rådgivning i hur du kan lyfta fram ditt huvudbudskap tydligare, strukturera din presentation och hur du kan arbeta med din röst och ditt kroppsspråk så att du verkligen lyckas nå fram till dina åhörare. Vi jobbar med manus, presentationsbilder och nervositet. En träning som hjälper dig att känna säkerhet och trygghet inför ditt framförande.

Enskild talarträning kan genomföras som en kortare punktinsats på ett par timmar, eller som en kontinuerlig träning upplagd på flera gånger.

Intern moderator

Ofta väljer bolag att använda en intern moderator till konferensen istället för att anlita någon utifrån. Ett väldigt roligt, men också tidskrävande och ibland svårt uppdrag.

För att lyckas som moderator är det viktigt att inte bara ha koll på agendan och talarna. Du behöver också hålla ett bra tempo, involvera publiken och behärska konsten att avbryta den talare som drar över tiden på ett snyggt sätt. Det finns många tips på hur man blir en vass moderator och får konferensen att nå syftet och bli ett tillfälle som berör.

Anlita Anna som utbildare eller talartränare

Anna Tackkväll

 

Från ”nära döden”-upplevelse till glädje!

”Vilken förmån att få träffa Anna Bellman och bli coachad av någon som är så professionell, varm och inspirerande. Genom konkreta tips om allt från innehåll, disposition till hur man fångar publiken lärde Anna mig att med rätt attityd och mycket förberedelse så går allt. Med smittande glädje och stort engagemang coachade Anna mig från en ”nära döden” känsla inför att gå upp på scen till en förväntansfull glädje över att få kliva fram och förmedla mitt budskap.”

– Ulli Söderberg, Ekonomichef Svensk Fastighetsförmedling AB

”Utbildningen var mycket bra, tydlig och snyggt förpackad. Med en inspirerande kursledare var det enkelt att snabbt ta till sig många nyttiga tips.”

– Elisabet Wretlinge Zorn, Head of HR Swedbank

 

”Tack Anna för proffsig och snabb hjälp inför min stora premiär som galakonferencier. Genomgång och disposition av talmanus, samt livsviktiga tips för att fånga publiken och hålla rätt dynamik väl uppe på scen. Efter din insats kände jag mig trygg och säker. Galakvällen blev en succé!”

– Annie Seel, Rallyförare & föreläsare

 

”Anna är engagerad och entusiasmerande. Mycket kunnig och erfaren när det gäller att se vad människor kan göra för att förbättra sina presentationer. Hon har ögon som uppmärksammar det positiva och unika som varje person tar med sig upp på scen, och förmågan att ge uppmuntran till förbättringar på ett respektfullt och icke dömande sätt. Det är en svår konst som Anna behärskar på ett fantastiskt sätt.”

– Karin Fjällström, Add Essence

 

”Utbildningen lärde mig att tänka strukturerat, där mycket av fokus låg på att skapa en känsla. Det glömmer jag själv ofta bort när jag fokuserar på budskap och siffror. Det absolut bästa är Annas energi. Jag älskade hur hon hela tiden har med sig ”publiken”. Det är något som jag kommer försöka ta med mig.”

– Tobias Nordstrand, Adecco

Relaterade blogginlägg

Läs i hela bloggen