Moderator för Sveriges stora skönhetsmässa

Acadermia är Sveriges enda mässa för den samlade skönhetsbranschen. En mässa som vill bidra till en säkrare och bättre bransch. Nu är det klart att Anna Bellman kommer att vara moderator även för 2014 års event.

Sveriges första riktiga mässa inom skönhet och anti-aging blev en succé när den första gången kördes i mars 2013. Fokus ligger på behandlingar, hudvård, makeup, estetisk kirurgi, estetisk tandvård, kost och livsstil, och att visa upp årets trender och nyheter inom skönhet. Syftet med Acadermia är att bidra till en säkrare och bättre skönhetsbransch genom att fokusera på kunskap, kvalitet och säkerhet.

En av mässans viktigaste delar var seminarierna som bestod av kända såväl internationella som nationella talare. Seminarierna leddes av moderator Anna Bellman. Bland annat genomfördes en paneldebatt om varför denna bransch är helt oreglerad trots att den är så stor och påverkar så många konsumenter och leverantörer.

– Anna Bellman var otroligt uppskattad som moderator och lyfte de viktiga frågeställningarna som vi behövde belysa, på ett engagerat, insatt och professionellt sätt. Vi är otroligt glada över att få samarbeta med Anna även nästa år, säger Catarina Pap de Pestény, en av grundarna av Acadermia.

Den 8-9 februari 2014 går Acadermia i Stockholm igen och seminariedelen kommer även då att få en framträdande roll med Sveriges ledande plastikkirurger och internationella hudvårds- och anti-agingexperter på plats.

23-24 mars 2013 hölls Sveriges första riktiga skönhetsevent, Acadermia, på Kistamässan. En av de viktigaste inslagen var seminariedelen, som behandlade allt ifrån hudvård till hur den här branschen kan bli säkrare då den idag är helt oreglerad. Två mycket intressanta dagar att moderera.

Här nedan har jag klippt in kommentarerna som skrevs på Facebook om min insats som moderator. Ord som värmer i hjärtat.

anna-acadermia
anna-acadermia2