Intressanta samtal på Oracles VIP-kvällar

Två år i rad har jag haft förmånen att leda Oracles VIP-konferens med kunder och partners. Kvällar där de vill ge en exklusiv upplevelse. Mellan de fantastiska rätterna har jag intervjuat olika personer på scen. Samtal som blev personliga och informella.

Första året samtalade jag om kommunikation med retorikexpert Elaine Ekvärd och nye vice generalsekreteraren i FN, Jan Eliasson på Fotografiska. Andra året höll vi till på Operaterrassen med temat hållbarhet. Då samtalade jag med krögaren Stefano Catenacci, långdistanslöparen Markus Torgeby, Plantagons vd Hans Hassle och Oracles ordförande Jeffrey O. Henley.

”Anna är en mycket driven och professionell person, som på ett mycket fint sätt klarar konsten att anpassa sitt tilltal till sammanhang och person. Snabb men ändå lyssnade, iakttagande men ändå närvarande, har ett starkt uttryck i sin egen personlighet men drar ändå publikens fokus till skeende och medverkande.”

Hans Hassle, vd Plantagon

 

”En erfaren moderator som ställde intressanta och oväntade frågor och som samtidigt fick både Jan och Elaine att känna sig trygga på scenen och verkligen bjuda på sig själva. Anna bidrog till att kvällen blev just den succé som vi hoppats på!”

Johan Stakeberg, vd Oracle Svenska

Elaine-Jan-och-Anna3 (1)