Årets vd 2012 och 2013

Årets vd genomfördes för andra gången på Berns 31 oktober 2013 där Anna återigen var moderator och utformade programmet på scen. En helkväll med bland andra Percy Barnevik och Gudrun Schyman som talare. Anna har också gjort flera videointervjuer med jurymedlemmar inför Årets vd, som finns längre ner på denna sida.

”Anna Bellman var vårt självklara val av moderator till Årets vd 2013 efter hennes fina insats vid föregående års event. Hon skapar en omedelbar kontakt med åhörarna och utstrålar en självklar trygghet på scenen. Hon är helt enkelt ett riktigt proffs.”

Per Winblad, vd motivation.se

IMG_4483_web IMG_4440 IMG39922 IMG30068

 

Årets vd 2012

”När vi i år för första gången skulle dela ut utmärkelsen Årets vd, sökte vi en professionell moderator som också kunde hjälpa oss att ta fram ett väl genomtänkt upplägg och program. Valet föll på Anna Bellman vars professionalitet med både struktur, trygghet och personlig värme starkt bidrog till ett mycket lyckat event. Anna är självskriven som moderator inför nästa Årets vd!” Per Winblad, vd motivation.se

”En eloge till Anna Bellman för hennes proffsiga sätt att moderera eventet. Fokuserat med energi och engagerad i gästerna med intressanta frågor och bra dialog”. Frida Nilsson, motivation.se.

 

Se intervjuer som Anna Bellman har gjort inför Årets vd 2012 och 2013. (Klicka på rutan längst ner till höger i varje filmruta för att se filmen i större format.)

Ulf Spendrup, vice vd Spendrups och jurymedlem. ”Att vara vd är en mix av allt”

Peter Bodin, vd Grant Thornton och jurymedlem. ”Ledarskapet är en framgångsfaktor”

Mikael Smedeby, vd Lindahls och jurymedlem. ”En duktig vd skapar en positiv energi”

Cecilia Giertta, vd Sveriges Bryggerier och jurymedlem: ”En bra vd är både operativ och strategisk”.


Jens Spendrup
 om ledarskap och vd-rollen. ”jag ville bli konsertpianist”.


Sigrun Hjelmquist
, partner Facesso och jurymedlem: ”Mod, mognad och motivation”.


Johan Lilja
, direktor Läkarmissionen och jurymedlem. ”Ha blicken på medarbetarnas kompetens”.


Catrine Sahlgren
, vd Selecta och jurymedlem. ”En vd måste våga vrida på saker och ting”.