Moderator på Distinget i Uppsala

Anna Bellman har anlitats som moderator vid Distinget, Handelskammarens stora vintermöte i Uppsala, både 2013 och 2014. Vid Distinget 2013 lyftes bostadsfrågan med bostadsminister Stefan Attefall och regionens viktigaste aktörer.

– Kontakterna med Bellacom var väldigt oproblematiska. Det kändes redan från början att vi hade samma syn på vad mötet skulle leverera och vi fick värdefulla inputs i planeringen. Sedan blev samordningen ganska lätt. På själva mötet styrde Anna Bellman upp det hela snyggt, även när det en gång inte gick helt efter ritningarna. Det sköttes, kort sagt, proffsigt och med en glimt i ögonvrån. Och vår utvärdering visar att moderatorn fick högsta betyg av deltagarna, intygar Magnus Åkerman som är biträdande regionchef för Handelskammaren i Uppsala.

Handelskammaren i Uppsala län är en del av Stockholms Handelskammare, huvudstadsregionens kanske tyngsta regionala påverkansorganisation. Varje år ordnar Handelskammaren hundratals små och stora möten i Uppsala och Stockholms län. Tema och plats varierar med medlemsföretagens prioriterade frågor. Infrastruktur, bostäder, kompetensförsörjning, stadsbyggnad, krångel och regler, skatter och avgifter är bara några av dessa.

Distinget-uppsala

Stefan Attefall och Anna Bellman