GoodCause Tackkväll 2014

Återigen fick Anna Bellman förtroendet att leda GodCause (GodEl och GodFond) Tackkväll där hela överskottet går till de åtta välgörenhetsorganisationer som kunderna valt. Ett uppdrag som Anna gör helt pro bono, för att ge av sin tid och det hon kan till projekt som hon tror på och tycker om. En fantastisk kväll, så fylld av tacksamhet, drivkraft och glädje.

Kvällen sammanfattas i bloggen: Kvällen då Lasse Åberg fick mig mållös.

”Jag har nyligen upplevt Anna. För Anna är en upplevelse då hon är en helt fenomenalt skicklig moderator. Måndagen den 28 april var det GoodCause Tackkväll som Anna modererade och den känsla som skapades under kvällen var magisk. Anna är närvarande och intar scenen med en självklarhet som är lika imponerande som inspirerande. Hon lyckas få fram det allra intressantaste hos de människor hon samtalar med och styr diskussionerna med en finess som känns både naturlig och spontan. Men sannolikt är allt noga förberett för Anna är ett verkligt proffs som noga förbereder sig och det skapar en enorm trygghet hos alla som lyssnar, deltar, samtalar och intervjuas. Det i sin tur skapar den magi som jag upplevde i måndags.”

– Marie Dahllöf, vd GodEl

 

”Världens bästa moderator? Hur är hen? Som Anna Bellman! Jag har sagt det förut men då det kan vara det bästa jag sagt så säger jag det igen! Tack Anna Bellman!”

– Stefan Krook, grundare GoodCause/ GodEl

 

”Stort tack för din superhärliga insats på Tackkvällen igår! Det var bland det bästa jag sett och du utför ditt hantverk med sån otrolig precision och fantastisk värme! Riktigt magiskt!”

– Martina Von Sabsay, GodEl

Lasse Åberg Selfie med Charlotte Petri Gornitzka Måns Zelmerlöw skriver autografer Anna Tackkväll Anna Bellman på GodEls Tackkväll