Diversity Charter

Hur bidrar mångfald till att skapa goda affärer?

Det var rubriken när Diversity Charter arrangerade sitt årliga Signatory Event. Förutom att självaste integrationsministern talade, diskuterade en panel hur ett bra mångfaldsarbete kan bidra till bättre affärer.

Anna Bellman är en mycket professionell, påläst, förberedd och karismatisk moderator! Anna gjorde ett toppenjobb då hon presenterade ministrar, vd:ar och ordföranden, och hon ledde vd-panelen med bravur. Det är fantastiskt att ha en moderator som det går att helt förlita sig på och som lyckas navigera och leverera ett helt program med många talare, åsikter och tider att hålla. Tack ännu en gång, Anna Bellman. Ett sant moderatorsproffs!

– Styrelsen Diversity Charter genom Marie C Nilsson

 

Ordförande Louise Ring och Anna Bellman

Anna Bellman med Louise Ring, Diversity Charters ordförande och HR-direktör Axfood

 

Panelen om mångfald

Panelen: Benny Örnerfors, vd Bilprovningen; Annika Elias, ordförande Ledarna; Thomas Evertsson, vd Willys; Azita Shariati, Sverigechef och vice vd Sodexo och Erik Dreborg, vd A-Search.

Diversity Charter Sweden är en ideell förening som driver ett nätverk för företag och organisationer som vill arbeta med mångfald och inkludering. Utgångspunkten är att olikhet är en resurs som gynnar medlemmarnas konkurrenskraft, affärsnytta och verksamhetsutveckling.