Moderator och föreläsare för nya Dekra

När det tyska DEKRA hade köpt ÅF-Kontroll genomfördes två konferenser. En väldigt viktig kick-off då DEKRA bytte både varumärke och ägare, och verkligen skulle få medarbetarna att känna för det nya bolaget. Anna Bellman tillfrågades för att hålla en föreläsning om varumärken och för att vara moderator för hela konferensen.

”Vi valde att använda Anna Bellman på våra kick-offer trots att hon var ett oprövat kort för oss. Nu när vi har kört två tillfällen kan jag verkligen ge Anna mina bästa rekommendationer. Hon har varit mycket ambitiös, tagit reda på fakta om vårt företag och försökt att känna sig in i vår stämning. Hon varit ytterst professionell, kompetent och skött sin roll som konferencier på ett fantastiskt bra sätt.” Jörgen Backersgård, vd för DEKRA Industrial i Sverige

”Anna har en fantastisk utstrålning. Det märks att hon har en vana att stå på scen och framför kameror. Hon har lett diskussionen på ett väldigt intressant sätt, fångat publikens frågor och skapat en mycket god stämning och atmosfär. Hennes utstrålning och elegans på scen har varit mycket uppskattad. Anna har verkligen bidragit till ett lyckat arrangemang.”