Branschdagar och Roadshow med ÅF

Anna samarbetar ofta med ÅF Infrastructure och har modererat flera av deras konferenser. Bland annat branschdagar i Luleå, Umeå och Sundsvall om vad infrastruktursidan kan lära av industrins mer automatiserade arbetssätt.

“Tack för en bra kväll! Du ledde samtalet på ett bra sätt som gjorde det både intressant och underhållande. Med en så kunnig publik är det inte lätt men jag fick många positiva kommentarer, inte minst om att du var påläst och höll ihop samtalet på ett bra sätt.”

Anders Åberg, sektionschef Samhällsbyggnad, ÅF Sundsvall

Panel 2 ÅF Sundsvall Panel

Blogginlägg om branschdag Sundsvall
Blogginlägg om branschdag Luleå

ÅF Infrastructure genomförde en road show på fyra orter i Sverige under lika många dagar där de träffade alla sina medarbetare. Dessa ”byggmöten” syftade till att bygga ett ännu starkare bolag, med fokus på framtid och interaktivitet med medarbetarna. Anna Bellman var moderator och höll ihop programmet där den avslutande paneldebatten med ledningsgruppen var konferensens mest uppskattade inslag.

”Tack Anna för strålande insatser under vår Roadshow. Din förmåga att föra programmet framåt på scen var ovärderlig. Genom ditt professionella lugn, din humor och din värme fick vi tydligt fram vad vi ville till vår publik.”
Mats Påhlsson, vd på ÅF Infrastructure.

”Anna är en mycket professionell och kunnig moderator. Det unika med Anna är hennes förmåga att lyfta talarna och göra dem bättre än de är, samtidigt som hon själv inte tar över showen.” Magnus Berger, affärsområdeschef ÅF.

 

cropped-dsc_0035.jpg

cropped-dsc_0013.jpg