Adobe Symposium

Under Adobe Symposium 2015 fick Anna återigen förtroendet att leda programmet. Fokus på digitala kanaler och vikten av en medveten digital marknadsstrategi.

”Med proffsighet och stor kompetens inom den digitala världen var Anna Bellman given som moderator ännu ett år för Adobe Symposium. Anna är en flexibel problemlösare som både ger tips på vad som kan öka kvaliteten på eventet och som sedan klarar snabba ändringar utan problem. Hon skapar en trygghet både på och vid sidan av scenen – ser till att talarna vet vad som gäller och håller de tider som bestämts så att ingenting missas.

Anna är bra på att skapa interaktion med publiken genom moderna interaktiva verktyg, vilket ger dynamik och engagemang hela dagen. Hon lyckas också skapa en dialog med talarna som får dem att öppna sig och ge lite mer, samtidigt som hon med sin charm pressar dem för att svara på det som alla vill veta.

Dessutom är Anna riktigt kul att samarbeta med.”

Malin Bodolla, marknadschef Adobe Sverige 

Adobe Adidas Adobe Adidas2 Adobe Adidas3 Adobe Anna B Welcome

 


Abobe Symposium 2014

Under en heldag fick ett par hundra marknadschefer de senaste digitala marknadsföringstrenderna under Adobe symposium på Berns i Stockholm.

”Anna är en otroligt proffsig moderator, från förarbete till själva genomförandet. Jag har fått många lovord för Annas insats, inte minst för hennes fenomenala sätt att lyfta vårt symposium ytterligare en nivå. Hon är insatt, påläst, närvarande, håller ett bra tempo och interagerar på ett imponerande sätt med både talare och publik.”

– Malin Bodolla, marknadschef Adobe Sverige

Moderator Anna Bellman