Anna Bellman - Expert på kommunikation

Anna Bellman är en uppskattad moderator, föreläsare och talartränare, med bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och tv och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Därefter grundade Anna en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor.

Anna har utvecklat konceptet ”Briljera när du ska presentera” – som föreläsning, utbildning och personlig talarträning. På ett inspirerande och underhållande sätt får du användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Annas bakgrund är perfekt när hon anlitas som moderator, mötesledare, debattledare eller konferencier. Med sin förståelse för problematiken i stora bolag och i mindre entreprenörsföretag, kan hon snabbt sätta sig in i kundens frågeställningar så att de viktiga budskapen som ska komma från scen blir de rätta. Med rätt frågeställningar, engagemang och driv.

Anna skriver regelbundet krönikor på motivation.se.

Kontakta Anna

Jag är en levnadsglad och livsnjutande mamma, livskamrat, vän, moderator, föreläsare och talartränare som går igång på resor, samtal, insikter och drömmar. Jag bor strax norr om Stockholm med min familj: Maken Mats, fyra barn och lagotto. Jag älskar att prata om livets många utmaningar med goda vänner, åka skidor och segla familjens trimaran. Min blogg är mitt forum där jag delar det som ligger överst just nu. Ofta rör det kommunikation på något sätt eftersom det är där jag rör mig dagligen. Strävar efter 100% närvaro för att få ut det mesta och bästa ur varje dag. Anna

Pressbilder