Om Anna som moderator

Skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och en förmåga att samtidigt skapa en skön stämning gör Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat.

Näringsliv och journalistik

Annas erfarenhet av ledande position i näringslivet och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes bakgrund som radio- och tv-journalist och vana av direktsändningar, gör henne unik som moderator. Hon sätter sig snabbt in i uppdragets frågeställningar och vet vad som skapar den eftersträvansvärda röda tråden, ett engagemang hos publiken och ett budskap som verkligen når fram.

Olika branscher och sammanhang

Anna arbetar bland annat med bolag inom finans-, it-, teknik-, bygg- och fastighetsbranschen, och får ofta uppdrag inom ledarskap, personal, sälj och marknad. Hon är snabb på att sätta sig in i kundens frågeställningar så att frågorna som ställs från scen blir de rätta.

Överträffa förväntan

Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan. Det ska levereras något som besökarna både ska inspireras och bli motiverade av så att det sker en förändring på hemmaplan. Det är den stora utmaningen. Anna älskar att tillsammans med kunden arbeta med mötet så att de mål som satts upp också nås. Med råge.

Anlita Anna som moderator

Skriv gärna en rad om vilket uppdrag du vill ha hjälp med så får du snart ett svar tillbaka

Min övertygelse är att om man ska lyckas kommunicera, oavsett till vem och i vilket sammanhang, så behöver man göra det ärligt och uppriktigt. Det måste hänga ihop. Den du är på scenen måste vara samma som den du är på sidan om, privat eller i sociala medier. Och det syns om du gillar det du kommunicerar.

Anna

Moderator för årets VD

Uppdrag som moderator

Visa fler referenser och uppdrag

Relaterade blogginlägg

Läs mer i bloggen