Föreläsare

Du vet vad du vill säga, men hur vet du att du verkligen når fram? Det är få av oss som har en sådan dragningskraft att vi per automatik får andra att intresserat lyssna på oss. Så hur ska du göra för att ge ett riktigt gott intryck och få andra att lyssna på dig? Det finns knep.

Briljera när du ska presentera 

Vilket intryck och avtryck ger du hos dem du möter?  Håller du ofta presentationer men inser att de kan bli bättre?  För att lyckas med din kommunikation, dina presentationer och din försäljning, behöver du kunna behärska din personliga framställning, förmågan att visualisera och väcka känslor. Föreläsningen hjälper dig att utvecklas till den mest övertygande versionen av dig själv, oavsett om du ska hålla i ett möte, genomföra en säljpitch eller en stor dragning.

 • Lär dig identifiera det budskap du vill lämna efter dig.
 • Så anpassar du dig efter din publik.
 • Träna på kroppsspråk, röst och förstå vikten av din stil.
 • Lär dig vilken typ av bildstöd som fungerar – och när det är klokt att strunta i PowerPoint.
 • Hur använder du platsen och rummet på bästa sätt?
 • Hur blir du behagligt övertygande så att människor vill veta mer?

Människor är olika – Lär dig nå fram genom Insights Discovery

 • Är du bra på att anpassa dig till olika människor men upplever ändå att vissa du möter är besvärliga att samarbeta med och du undrar varför?
 • Har du upptäckt att om du behandlar alla dina kunder eller kollegor på samma sätt så fungerar det inte alltid så bra?
 • Finns det behov av att utveckla samarbetet i ditt team eller din arbetsgrupp men du vet inte riktigt hur?
 • Om du är ledare, vill du utveckla ditt ledarskap och bli ännu bättre i din chefsroll?

En workshop med Insights Discovery som bas ger resultat och inspirerar till positiv förändring för dig själv och ditt team. Pedagogiken med de fyra färgerna är enkel att ta till sig och lätt att komma ihåg, så alla direkt kan använda kunskapen och relatera till vad de lärt sig. Det är universellt och talar till alla och går att tillämpa i alla typer av möten med människor. Det är roligt. Anna Bellman garanterar många igenkännande skratt på sina workshops, som är fyllda med praktiska exempel och övningar.

Kommunicera så att andra följer dig

Du vill förändra, du vet vart ni ska, men hur får du med dig dina medarbetare på tåget? Som chef har du ett stort ansvar, en stor utmaning men också ett stort privilegium i att leda dina medarbetare rätt. Mycket handlar om hur du kommunicerar det du vill ska bli gjort.

 • Hur du förklarar förändringen på ett sätt så att det inte finns något ”varför då?” utan snarare ett ”yes, det gör vi!”
 • När du tycker att du har informerat – kan du inte göra mer då?
 • Tänk inte medarbetare – tänk medansvariga.
 • Hur du fortsätter att kommunicera och motivera.

Anlita Anna som föreläsare

”Du är helt enkelt jättebra! Din föreläsning var mitt i prick och jag precis som alla andra satt och njöt och insöp kunskapen du förmedlade på ett mycket bra sätt.”

– Margot Bratt, ansvarig för Energirådgivarnas konferens

 

”Anna Bellman föreläser kunnigt, underhållande och inspirerande om det första intryckets betydelse. Hon varvar personliga erfarenheter och reflektioner med konkreta tips och råd. Att det första intrycket är betydelsefullt är de allra flesta av oss medvetna om, men vilka konsekvenser det kan få om vi inte har tänkt igenom vilket intryck vi vill ge i specifika situationer utan att ge avkall på våra personligheter, var något Anna uppmärksammade på ett ypperligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Anna som föreläsare. Och även som den strålande moderator hon är.”

– Cornelia Eneroth, Solo Business Club

 

”Vi anlitade Anna Bellman som föreläsare på temat ”Så gör du ett gott första intryck”. Jag hade hittat henne via sajten motivation.se och tänkte att hon kunde passa för oss. Det visade sig vara helt rätt! Anna var som klippt och skuren för uppdraget. Med imponerande energi och stor kunskap höll Anna en inspirerande och användbar föreläsning för våra medlemmar.”

– Åsa Askne, ordförande Hudiksvalls Affärskvinnor

Relaterade blogginlägg

Läs i hela bloggen