Våga sticka ut!

Jag älskar när människor vågar ta plats, vågar säga vad de tycker, vågar bära de kläder de vill, vågar vara sig själva… när de vågar sticka ut. Det här är inte helt lätt i ett land som hyllar enformighet, konsensus och mellanmjölk. Det är inte helt lätt i ett land där det är lätt att kritisera det som avviker, men stödja det som är som det alltid har varit. Det är lätt att hålla jante i handen och gå den väg andra tycker är rätt.

När jag utbildar och talartränar personer i att bli tryggare och mer frimodiga på scen, så får jag ofta hjälpa människor i att våga ta plats. Att våga använda sin fantastiska röst. Att våga gestikulera. Att våga förmedla ett budskap på ett annat sätt än vad den personen tidigare alltid gjort. Att våga beröra.

Och jag vill leva som jag lär. Därför vill jag också ta plats och sticka ut. Min nya kärlek är en velomobil som i sig själv väcker uppmärksamhet. Med mitt ansikte och namn på är jag allt annat än anonym.

Tack underbara Catrine Näsmark för en fantastisk målning av mig som nu pryder min liggcykel. En cykel som kommer att få en elmotor, som självklart kommer att laddas med bara GodEl.

När jag idag var på möte på Floragatan så kom en Linda från Lindas Mat och ville att jag skulle se en sak i deras restaurang. Och det visade sig att Catrine även gjort målningar av dem. Superfina. Så att våga sticka ut kan också skapa helt nya kontakter.

Velo Kungsholmen 16 juni 16 IMG_4019

Lindasmat1 Lindasmat2

16 Jun, 17:17

Inlägget har 4 kommentarer.

 • Anders jonzon

  Riktigt coolt Anna! Men är det en cykel eller någon slags el-moped???

  16 juni, 22:22
  • Anna Bellman

   Det är en liggcykel. Men jag tänker sätta på en lättare el-motor så att jag kan ta mig till kundmöten utan att bli helt genomsvettig (har svårt att cykla långsamt…)

   16 juni, 23:23
 • Staffan

  Vad är det du försöker förverkliga ?
  PR på min WAW kanske inte vore så dumt.
  Pianist 007 med rätt att spela Bellman!!
  Har faktiskt 007 i mitt personnr !!

  17 juni, 13:13
  • Anna Bellman

   Klockrent. :)

   17 juni, 14:14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka