May the force be with you 2016

 

 

Vilka galningar är det jag kommer att jobba med 2016? :)
May the force be with you
Jag har påbörjat ett samarbete med profesionella och fantastiska Annika R Malmberg AB, där jag kommer att förstärka ett härligt gäng med mina kunskaper i presentationsteknik och föreläsningar om övertygande och säljande personlig kommunikation, om vikten av ett medvetet första intryck och hur du gör för att på riktigt bli vän med scenen.

Precis som alla andra på Annika R Malmberg är jag ackrediterad i personprofilsverktyget Insights Discovery, det vi kallar ”Våra färger”. Jag skulle vilja påstå att Annika R Malmberg är klart bäst i Sverige inom det området och jag ser verkligen fram emot att arbeta ännu mer med hur vi kan bli bättre som presentatörer och kommunikatörer genom att förstå vår publik bättre.

Jag kommer fortsätta att driva mitt bolag BellaCom, där jag fokuserar på att vara moderator, föreläsare och talartränare, och kommer på deltid arbeta med Annika R Malmberg. Ser fram emot ett härligt 2016!

May the force be with you…

annika_nhb_550x150px 2

16 Dec, 12:12

Inlägget har inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tillbaka